Bart als Spreker op je Event?

Als voormalig oprichter en mede-eigenaar van een Expert Business genaamd Lifepower Media waarin het model Dienstverlening was - we creëerden videomarketing tools voor bedrijven - weet Bart als geen ander wat reilt en zeilt in de marketing en business wereld.

Dat is trouwens ook de reden waarom hij Expert Marketing™ oprichtte, om alle onwaarheden betreffende het oprichten en voeren van een onderneming vanuit oogpunt van de KMO en éénmanszaak uit de wereld te helpen en gepassioneerde ondernemers te helpen winnen in hun bedrijf!

Daarnaast is hij actief in diverse clubs omtrent filosofie en sociaal ondernemen. Zo is Bart stichter van de Cercle de Medici, waarin hij als voorzitter het voortouw neemt om het Nieuw Paradigma te steunen zoals de Club Of Budapest doet. Deze club werd opgericht door professor Ervin Laszlo, systeemfilosoof en wereldse connector. Ook is hij Belgisch directeur van de non-profit Pave The Way Foundation die culturele en sociale uitdagingen helpt op te lossen.

Bart's netwerk is dus zeer breed en divers en hij noemt zichzelf dan ook student voor altijd.

Toegang tot deze netwerken brengen hem dagelijks in contact met nieuwe manieren van denken die sterk transformatief kunnen toegepast worden in het concept "ondernemen".

Hierover geeft hij lezingen doorheen Vlaanderen en Nederland, deze lezingen zijn gratis als ze in zijn agenda passen en elke lezing wordt aangepast qua tijd nodig.

Waarover?

De lezing die Bart geeft voor verenigingen heeft als titel "Het Nieuw Paradigma in Ondernemen" en geeft de evolutie weer die ondernemers dienen te maken als het op gebied van hun omzet verhogen aankomt.

Zo leer je o.a. meer over :

  • de drie systemen die elke KMO/éénmanszaak nodig heeft om de winst te verhogen

  • wat de diepere drijfveren zijn die van elke ondernemer een succes of faling maakt

  • hoe digitaal totaal verkeerd wordt geïnterpreteerd

  • het succesvaardigheden model die ervoor zorgt dat de ondernemer de nodige transformatie binnen zichzelf bekomt

  • en veel meer


Heeft u interesse om Bart voor uw event te boeken?

Contacteer hem dan via onze contactpagina.

Legale Informatie

Disclaimer

Succes is hard en wij zijn niet goedkoop. We werken ook niet met goedkope mensen die niet tot aktie overgaan. We coachen en begeleiden elke klant met optimale service binnen de richtlijnen van wat werd overeengekomen. Ons woord is ons woord. Ieder bedrijf is anders, het spreekt dan ook vanzelf dat uw resultaten zullen verschillen en strikt afhankelijk zijn van wat u er insteekt. Als u op zoek bent naar een "snel-rijk-methode" of "makkelijk-rijk-worden-methode", dit doen wij niet. Zoek dit ergens anders.