Over Expert Marketing™

Veel experten, coaches, dienstverleners, makelaars en trainers slagen er niet in om snel resultaten te boeken.

Een marketingprogramma heeft drie zaken nodig om resultaten te geven aan wie ze toepast: integriteit, een strategie om een blijvende stroom van klanten te krijgen en ondersteuning ter implementering.

Soms is het niet genoeg om slechts iets aan te leren en heb je iemand nodig om je stap voor stap door het ganse proces te leiden.

Jammer genoeg lijken veel experts hier geen aandacht aan te geven en vooral geen interesse hiervoor te hebben. Degenen die dit wel doen blijken veelal een strategie te hebben die niet werkt. Hun product/diensten zijn enkel gebasseerd op henzelf, wat eigenlijk alleen betekent dat de klant hen betaald om bij hen te zijn. Ook wel eens het Guru-Model genoemd.

Expert Marketing™
Is Anders ...

Onze klanten komen op de eerste plaats. We werken met totale integriteit in alle aspecten van onze business. Als voormalige expert ondernemers in de digitale sector weten wij als geen ander wat er schort aan het expert business model waardoor vele uitdagingen op de weg zich voordoen.

Na jaren van zelfstudie en testen weten we wat werkt en niet werkt. Heel wat marketingbureau's en marketing adviseurs verkondigen nog zaken die jaren geleden werkten. Ook wij waren ooit 'slachtoffer' van hun praatjes.

Vandaag weten we wat echt werkt, met vallen en opstaan. Daarom werd Expert Marketing™ opgestart, zodat jij nooit meer moet vallen ...

We kunnen echter niet met iedereen werken.

3 Redenen Waarom Je Best NIET Met Ons Samenwerkt.

Aan onze resultaten weten we dat we de reis makkelijker kunnen maken maar het creëren van succes is echter HARD werken. Er zijn geen andere woorden mogelijk hiervoor. ALs je in iets voor niets geloofd, dan kunnen wij je niet helpen. Je moet bereid zijn de prijs voor succes te betalen.

Elk resultaat van onze klanten is eigen aan de specifieke klant. Onze klanten zijn dan ook gemotiveerde hardwerkende ondernemers. Ze zijn bereid tot leren en toepassen, creatief en nemen doordachte beslissingen. Ze kunnen omgaan met uitdagingen en problemen en hebben hun succes verdiend.

"Snel rijk worden" bestaat niet in de echte wereld. Net zoals "makkelijk rijk worden".


Ons succes is deels gebasseerd op onze klanten die hun klanten helpen met een massieve transformatie. Onze klanten vragen dan ook Expert High-End Prijzen™ aan hun klanten. Meestal is dit tussen de €500 en €10.000 of meer per klant die bij hen komt aankloppen.

Om dergelijke prijzen te kunnen vragen dien je een groot transformatief probleem op te lossen voor je klanten. Je bent dus expert in je markt. Je bent bv. beauty expert, afslank expert, financieel expert, expert-makelaar, software-expert, relatie expert, persoonlijke groei expert, communicatie expert, sales expert, etc. etc.

Als je je klanten helpt om een groot probleem op te lossen in hun dagelijks leven en/of professioneel leven dan kunnen wij je helpen.

Als je aan de andere kant bv. sapjes verkoopt in één of ander multilevel marketing bedrijf of mensen leert trompet spelen dan kunnen wij je niet helpen.


Onze marketing -en bedrijfsfilosofie heeft maar één grote vraag op te lossen: "wat is het meest efficiënte wat we nu moeten doen om het beste resultaat voor onze klanten te creëren?"

Zo maken we elke beslissing over alles wat we doen en gaan doen. Van advertenties, tot prijsbepaling en servicelevering.

We verwachten van je dat je HETZELFDE doet.

Het is nodig het volgende te begrijpen: geld en vrijheid zijn slechts bijproducten van hoe jij je klanten helpt. Als je je klanten niet op de EERSTE plaats wenst te plaatsen en doet wat nodig is om hen te helpen slagen, dan kunnen wij best niet samenwerken.

Met wie kunnen we dan WEL werken?

We zijn er wel voor ...

Leiders. Coaches. Adviseurs. Trainers. Dienstverleners. Experts. Online Marketers. Als je je kennis en expertise gebruikt om massieve doorbraken te creëren voor je klanten dan kunnen wij je helpen meet klanten aan te trekken en meer sales te sluiten!

Je bent bereid tot leren. Vindingrijk. En neemt beslissingen.

Je dient gemotiveerd te zijn om je bedrijf van 5-cijfers naar 6 tot 7-cijfers per jaar in omzet te brengen ... terwijl je je klanten helpt met hun transformatie.

Als je jezelf hierin herkent, klik dan hieronder en bekijk onze Online Masterclass.

BEKIJK DE MASTERCLASS

Legale Informatie

Disclaimer

Succes is hard en wij zijn niet goedkoop. We werken ook niet met goedkope mensen die niet tot aktie overgaan. We coachen en begeleiden elke klant met optimale service binnen de richtlijnen van wat werd overeengekomen. Ons woord is ons woord. Ieder bedrijf is anders, het spreekt dan ook vanzelf dat uw resultaten zullen verschillen en strikt afhankelijk zijn van wat u er insteekt. Als u op zoek bent naar een "snel-rijk-methode" of "makkelijk-rijk-worden-methode", dit doen wij niet. Zoek dit ergens anders.